ORTHOPTIST / TECHNISCH OOGHEELKUNDIG ASSISTENT (TOA)


International Health Centre The Hague is per direct op zoek naar een Orthoptist / Technisch oogheelkundig assistent (TOA) voor 8 uur per week.

Wie zijn wij?
Het International Health Centre The Hague is een jong en dynamisch bedrijf dat onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. Wij onderscheiden ons doordat de zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en we hen helpen om hun weg te vinden binnen het Nederlandse zorgsysteem. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan laagcomplexe zorg. Voor hoog complexe zorg is er een nauwe samenwerking met omliggende ziekenhuizen. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige zorgverleners.

Bij IHCH werken ongeveer 110 medewerkers met zo’n 25 nationaliteiten. Vanwege ons internationale karakter wordt zowel veel Engels als ook andere talen gesproken.

Wat doe jij?
Je hebt een combinatierol waarbij je de oogarts bijstaat als TOA en daarnaast ben je zelfstandig orthoptist. Als zelfstandig orthoptist biedt je begeleiding en ondersteuning aan, aan vooral jonge patiënten waarbij visueel en binoculair functieonderzoek essentieel is. Je houdt zelfstandige orthoptische spreekuren en stelt vervolgens een orthoptische diagnose en een behandelplan op. Dit plan bespreek je met de patiënt en naasten, evalueer je en stel je, indien nodig samen met de oogarts, bij voor vervolg behandelingen. Daarnaast geef je voorlichting, begeleiding en instructies aan onze patiënten en ondersteun je de oogarts bij de spreekuren in de rol van TOA.

Wie ben jij?

  • We zoeken een enthousiaste en gediplomeerde orthoptist, het liefst met enige werkervaring. Je bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed inschatten wanneer overleg met een oogarts nodig is.
  • Je bent proactief, collegiaal en kunt goed in teamverband werken
  • Respect- en tactvolle houding in de omgang

Wat bieden wij jou?

  • Een collegiale en prettige werksfeer;
  • Arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op het verlengen van het dienstverband naar onbepaalde tijd;
  • Een marktconform

Heb je interesse?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR. Wij zijn te bereiken via 070 3065138. We ontvangen je motivatiebrief en CV, gericht aan Chris Westerman, HR Adviseur, graag op: hrihch@ezorg.nl

Copyright by International Health Centre the Hague 2022. All rights reserved.