DOKTERSASSISTENTE


GEDIPLOMEERD DOKTERASSISTENTE

Wil je in een dynamische internationale omgeving werken? En ben je gediplomeerd doktersassistente die het leuk vindt om in een grote praktijk te werken? Dan is dit je kans!  

De praktijk

Als doktersassistente werk je in een multidisciplinair verband samen met de assistenten en huisartsen binnen de huisartsenafdeling. Naast het streven naar hoge kwaliteit is ook onze service aan de expats belangrijk. Ongeveer 90% van de patiëntenpopulatie van het centrum is expat, wat de patiëntenpopulatie divers en internationaal maakt. 

Functie-eisen

  • Opleiding doktersassistente gevolgd en afgerond
  • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Gedegen kennis en ervaring met elektronisch medisch dossier en Microsoft Office
  • Gedegen kennis van medisch-administratieve en medisch-ondersteunende werkzaamheden
  • Flexibel inzetbaar en stressbestendig
  • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig kunnen werken.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime of fulltime functie tussen de 24 tot 38 uur (3 tot 5 dagen). Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg. We bieden je onder andere een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en vakantie-uitkering.

Wij bieden je een leuke afwisselende baan in een multidisciplinaire en internationale omgeving met een goede werksfeer. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en CV naar de afdeling Human Resources HRIHCH@ezorg.nl

Over het IHCH

Het IHCH is een instelling die onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. De zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en wordt geleverd door betrokken en empathische zorgverleners. De expats worden daarbij geholpen hun weg te vinden in het Nederlandse zorgsysteem.

News & Developments

Get in touch

Copyright by International Health Centre the Hague 2023. All rights reserved.