DERMATOLOOG


International Health Centre The Hague heeft ruimte voor een dermatoloog voor 2-3 dagen per week voor minimaal 3 maanden.

Wie zijn wij?

Het International Health Centre The Hague is een jong en dynamisch bedrijf dat onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. Wij onderscheiden ons doordat de zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en we hen helpen om hun weg te vinden binnen het Nederlandse zorgsysteem. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan laagcomplexe zorg. Voor hoog complexe zorg is er een nauwe samenwerking met omliggende ziekenhuizen. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige zorgverleners.

Bij IHCH werken ongeveer 110 medewerkers met zo’n 25 nationaliteiten. Vanwege ons internationale karakter wordt zowel veel Engels als ook andere talen gesproken.

Wat zoeken wij?

We zoeken een BIG geregistreerde dermatoloog met ervaring in een poliklinische setting, bij voorkeur ervaring met het werken met expats. Gezien onze doelgroep is het van belang dat je goed Engels begrijpt en spreekt. Je gaat nauw samen werken met een andere dermatoloog en samen vormen jullie het vakgroep Dermatologie.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je initiatiefrijk en ondernemend bent en kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel heb staan. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen in je eigen vakgebied en weet je deze te vertalen naar onze praktijk. Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Een teamspeler
  • Representatief
  • Betrouwbaar
  • Handig met moderne computersoftware

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijke, diverse functie bij een vooruitstrevende, ambitieuze organisatie met een sterk gerichte focus op transformatie van de zorg
  • Flexibel in te delen werktijden
  • Volop mogelijkheden om te mee te bouwen aan de groei van een interessante organisatie
  • Een aanstelling op basis van een ZZP contract

Heb je interesse?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag op hrihch@ezorg.nl!

News & Developments

Get in touch

Copyright by International Health Centre the Hague 2022. All rights reserved.