PSYCHIATER


International Health Centre The Hague gaat uitbreiden en is op zoek naar een psychiater voor 9-36 uur per week. In deze rol denk je naast jouw werkzaamheden als psychiater mee over het opzetten van een GGZ-tak binnen het IHCH.

De organisatie
Het International Health Centre The Hague is een jong en dynamisch bedrijf dat onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. Wij onderscheiden ons doordat de zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en we hen helpen om hun weg te vinden binnen het Nederlandse zorgsysteem. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan laagcomplexe zorg. Voor hoog complexe zorg is er een nauwe samenwerking met omliggende ziekenhuizen. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige zorgverleners.

Bij IHCH werken ongeveer 110 medewerkers met zo’n 25 nationaliteiten. Vanwege ons internationale karakter wordt zowel veel Engels als ook andere talen gesproken.

De functie

Als psychiater ben je verantwoordelijk voor het leveren van zorg conform de geldende richtlijnen waarbij patiëntgerichtheid en een hoog service niveau nagestreefd wordt richting patiënten, verwijzers en collega’s. Tevens wordt van je verwacht dat je deelneemt aan patiëntenbesprekingen, intercollegiaal overleg, zorg verbetertrajecten en innovatieve projecten.

We zoeken een BIG geregistreerde psychiater die graag breder kijkt dan alleen de stoornis. Houd jij van korte lijnen, directe communicatie, humor, een inspirerende en energieke werkomgeving? Dan hopen we dat we je binnenkort kunnen verwelkomen in ons team. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Gezien onze doelgroep (expats) is het van belang dat je goed engels begrijpt en spreekt.

Tevens vinden het we het belangrijk dat je initiatiefrijk en ondernemend bent en kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel hebt staan. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen in je eigen vakgebied en weet je deze te vertalen naar onze praktijk.

  • Je bent bereid om richtlijnen op te stellen en vorm te geven aan het continue innovatieve karakter van onze praktijk.
  • Je bent communicatief vaardig, beschikt over een goed inlevingsvermogen en bent een teamspeler.
  • Je bent representatief, betrouwbaar en loyaal en hebt ervaring met moderne computersoftware.

Wat bieden wij jou?

Een eigentijdse set arbeidsvoorwaarden. Je bouwt mee aan de groei van een innovatieve en interessante organisatie. Een aanstelling op basis van de ZZP -contract behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb je interesse?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR. We ontvangen je motivatiebrief en CV, gericht aan dhr. C. Westerman, op hrihch@ezorg.nl

News & Developments

Get in touch

Copyright by International Health Centre the Hague 2022. All rights reserved.