POH-GGZ


International Health Centre The Hague heeft ruimte voor een POH-GGZ voor 16-38 uur per week.

Wie zijn wij?

Het International Health Centre The Hague is een jong en dynamisch bedrijf dat onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. Wij onderscheiden ons doordat de zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en we hen helpen om hun weg te vinden binnen het Nederlandse zorgsysteem. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan laagcomplexe zorg. Voor hoog complexe zorg is er een nauwe samenwerking met omliggende ziekenhuizen. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige zorgverleners.

Bij IHCH werken ongeveer 110 medewerkers met zo’n 25 nationaliteiten. Vanwege ons internationale karakter wordt zowel veel Engels als ook andere talen gesproken.

Wat doe jij?

  • Probleemverheldering, uitvoeren van screeningsdiagnostiek en opstellen en bespreken van een vervolgstappenplan;
  • Geven van psycho-educatie, ondersteunen en begeleiden van zelfmanagement en uitvoeren van interventies gericht op verbetering in functioneren van de patiënt met psychische klachten;
  • Je stimuleert preventie en zelfmanagement via onder meer de inzet van e-mental health;
  • Je volgt de ontwikkelingen in de wijk op het gebied van de GGZ en kent de regionale sociale kaart van (GGZ-)zorgaanbod en gebruikt deze voor gerichte consultatie

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste, doortastende en zelfstandige praktijkondersteuner GGZ die affiniteit heeft met huisartsenzorg en expats. 90% van onze patiënten is expat, daarom is uitstekende beheersing van de Engelse taal vereist. Kennis van andere talen is welkom. Je bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden, een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kan goed samenwerken binnen een team.

Verder heb jij een universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie / differentiatie medische psychologie afgerond of een universitaire masteropleiding psychologie én opleiding POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool.

Het is een pre als jij cognitief gedragstherapeutische behandelingen/interventies kan uitvoeren, gewerkt hebt met expats of zelf expat bent (geweest).

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijke, diverse functie bij een vooruitstrevende, ambitieuze organisatie met een sterk gerichte focus op transformatie van de zorg;
  • Een collegiale en prettige werksfeer;
  • Een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen (op fulltime basis), vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, opname in pensioenfonds PFZW en een reiskostenvergoeding.

News & Developments

Get in touch

Copyright by International Health Centre the Hague 2022. All rights reserved.