APOTHEKERSASSISTENT


We zijn op zoek naar een leuke collega voor onze apotheek!

Zowel (heel) ervaren assistenten, als net afgestudeerden zijn welkom om bij ons te solliciteren. Je komt bij ons terecht in een heel internationaal team waar iedereen leuk met elkaar omgaat.

We spreken aan de balie Nederlands en Engels. Je Engels hoeft niet van een heel hoog niveau te zijn, maar moet voldoende zijn om vlot te kunnen communiceren aan de balie en schriftelijk d.m.v. email. De voertaal in het team is Nederlands.

Als je ervaring hebt met MIRA is dit een voordeel. Als je ervaring hebt met het onderhouden van een kwaliteitszorgsysteem zou dit ook fijn zijn.

Hoofdactiviteiten

  • Het bewaken van, medicatie en het geven van voorlichting/advies bij de verstrekking van genees- en zelfzorgmiddelen
  • Het bewaken van de voorraad
  • Het verrichten van overige werkzaamheden
  • Kwaliteitszaken

Wie zijn wij?
Het IHCH is een gezondheidscentrum met diverse afdelingen; huisartsen, gynaecologen, cardiologen, internisten (o.a.) en een tandartsenpraktijk. De medewerkers van ons gezondheidscentrum (en de apotheek) zijn afkomstig uit alle continenten (meer dan 40 nationaliteiten). Dit is ook de kracht van ons centrum.

Iedereen kan bij onze apotheek terecht, maar omdat we veel kennis hebben van de gezondheidszorg wereldwijd, hebben wij heel veel expat patiënten. Denk aan diplomaten, werknemers van internationale bedrijven etcetera. Naast geneesmiddelen op recept, verkopen wij veel producten van Laroche Posay/Vichy en Solgar/Bonusan.

In de apotheek zijn 1 apotheker en 6 assistenten werkzaam.

Wat neem je mee?
Een afgeronde opleiding apothekersassistente is vereist en relevante werkervaring is mooi meegenomen.

Wat bieden we jou?
Salariëring volgens CAO Apotheken.

Heb je interesse?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR. We ontvangen je motivatiebrief en CV, gericht aan Chris Westerman, HR Business Partner.

Copyright by International Health Centre the Hague 2022. All rights reserved.