HUISARTS


International Health Centre The Hague is per direct op zoek naar een huisarts voor 8 tot 40 uur week.

De Organisatie
Het International Health Centre The Hague is een jong en dynamisch bedrijf dat onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. Wij onderscheiden ons doordat de zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en we hen helpen om hun weg te vinden binnen het Nederlandse zorgsysteem. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan laagcomplexe zorg. Voor hoog complexe zorg is er een nauwe samenwerking met omliggende ziekenhuizen. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige zorgverleners.

Bij IHCH werken ongeveer 110 medewerkers met zo’n 25 nationaliteiten. Vanwege ons internationale karakter wordt zowel veel Engels als ook andere talen gesproken.

De functie
Jij wilt je inzetten voor de verdere ontwikkelingen van dit gezondheidscentrum, het team en de dienstverlening. Je bent een teamspeler, een collega met een brede blik op de zorgbehoefte en je vindt het belangrijk samen te werken in multidisciplinair verband.

Door de groei van de praktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een betrokken en empathische huisarts voor de uitbreiding van ons goede team. Wij zijn op zoek naar een huisarts die zich herkent in onderstaande punten.

  • BIG-registratie als huisarts
  • Uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands
  • Beheersing van een andere vreemde taal is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld empathisch vermogen
  • Goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team
  • Relevante werkervaring als huisarts en bij voorkeur ervaring in het werken met expats of het hebben van een eigen achtergrond als expat
  • Bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van het IHCH

 
Wat bieden wij jou?
Een eigentijdse set arbeidsvoorwaarden. Je bouwt mee aan de groei van een innovatieve en interessante organisatie. Een aanstelling op basis van de ZZP -contract behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb je interesse?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR. Wij zijn te bereiken via 070 3065111. We ontvangen je motivatiebrief en CV, gericht aan dhr. C. Westerman, op hrihch@ezorg.nl

News & Developments

Get in touch

Copyright by International Health Centre the Hague 2022. All rights reserved.